Vuurwerktraining

Vuurwerklezing: Vuurwerk….een feest??

Starttijd lezing 7 oktober 20.00 uur (koffie staat klaar vanaf 19.30 uur)
Geen lid? Iedereen is welkom!
Voor veel mensen is december een feestmaand maar helaas is dat voor veel honden niet zo. December betekent ook vuurwerk, harde knallen, lichtflitsen en de geur van vuurwerk. Om te zorgen dat uw hond de decembermaand goed door gaat komen is het van belang voorbereid te zijn.

In de lezing “Vuurwerk….een feest??” leert u de do’s en don’t als het gaat om vuurwerk en honden.

U leert uw hond begeleiden en voorbereiden op het vuurwerk, met praktische tips en adviezen.

Mocht het zo zijn dat uw hond er toch al (grote) moeite mee heeft of dat u helaas al een vervelende ervaring met vuurwerk gehad heeft, dan bestaat er de mogelijkheid om in de weken na de lezing een training samen met uw hond te volgen. Deze training is in kleine groepen en wordt begeleid door Nadine Weemers en Inge van Wersch.

Starttijden workshops  maandag 26-10 en woensdag 11-11, één groep van vier combinaties om 19.15 uur en één groep van vier combinaties om 20.30 uur. Opgave alleen mogelijk aan het einde van de lezing. De workshops zijn alleen toegankelijk voor leden.

In verband met de Corona maatregelen is aanmelden vooraf verplicht. Bij klachten zoals beschreven op de website van het RIVM kunt u niet deelnemen.

De kosten voor leden bedragen €10,00 en €12,50 voor niet-leden.

Klik hier voor inschrijven voor leden

Klik hier voor inschrijven voor niet-leden