Ga naar hoofdinhoud

Sinds kort heeft onze vereniging een showcommissie in het leven geroepen. De showcommissie bestaat uit de volgende leden van links naar rechts:

  • Geert Sanders
  • Franka Leemans
  • Myriam Arends
  • Arthur van der Wiel

Wij hopen in de tweede helft van 2023 met goed en positief nieuws te komen. Goed nieuws in de vorm van een outdoor CAC-show welke georganiseerd gaat worden op ons terrein. De naam van de show:

Brabantse rashondenfestival CAC-show

Op 8 januari 1924 is K.V. Waalwijk opgericht, hetgeen inhoudt dat de vereniging in 2024, 100 jaar bestaat. Hoe leuk is het dan om voor het eerst in al die jaren een 2-daagse Brabantse rashondenfestival CAC-show te organiseren en dit jaarlijks te herhalen. Wij als organisatoren verheugen ons hierop. In 2024 kunnen wij dat groots vieren vanwege het 100-jarig bestaan, dat alleen al is een feestje waard.

De CAC-show wordt georganiseerd op het Terrein van K.V. Waalwijk welke gesitueerd is aan de:

Kynologenvereniging Waalwijk en Omstreken
Baan 19
5171 NC Kaatsheuvel
Nederland

Daar dit een CAC-show betreft dient de aanvraag te geschieden bij de Raad van Beheer op kynologisch gebied.

Dit jaar, op onze outdoor clubmatch welke gehouden wordt op zondag 9 juli 2023, wordt een gedelegeerde van de raad van beheer uitgenodigd om ons terrein en de directe omgeving te bekijken en te boordelen.

Als wij toestemming krijgen vanuit de Raad van Beheer dan wordt het Brabantse rashondenfestival CAC-show gehouden in het weekend van 22 en 23 juni 2024, zijnde het derde weekend van juni, met een maximaal aantal inschrijvingen van 560 te keuren honden per dag.

  • Op zaterdag 22 juni 2024 worden de navolgende rasgroepen gekeurd: 2 3 4 7 8 11
  • Op zondag 23 juni 2024 worden de navolgende rasgroepen gekeurd: 1 5 6 9 10

Houdt onze site in de gaten voor de up-dates.

Wij gaan werken met het systeem van Onlinedogshows.

Back To Top