Waarom doet mijn hond zo?

U wandelt rustig met uw hond maar dan komt u een andere hond tegen… ineens verandert uw hond. Blaffen, grommen naar andere honden en trekken aan de lijn. Ontspannen wandelen is er niet meer bij, u bent constant alert en het maakt u gespannen.

Waarom doet u hond zo?

Een hond gaat niet zomaar ineens beginnen met uitvallen aan de lijn, daar is altijd een aanleiding voor. De lezing “Waarom doet mijn hond zo?” gaat juist over de redenen waarom een hond uitvalt aan de lijn. Tijdens de lezing leert u begrijpen wat de motivatie van uw hond is om uit te vallen en het belangrijkste van de lezing: u leert wat ú kunt doen om dit gedrag te voorkomen. Deze lezing wordt donderdag 14 maart om 20.00 uur gegeven door Nadine Weemers gedragstherapeut in de kantine aan de Baan 19 te Kaatsheuvel. Kosten € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet leden (dit is inclusief een kopje koffie of thee).

Opgeven via cursusadministratie kv Waalwijk. Bij onvoldoende deelname gaat de lezing niet door.