Quizavond

12apr2019

Van 19:30

bij Kv Waalwijk

De leden van de KV Waalwijk kennen onze vereniging van de diverse trainingen of het Brabants Honden festival en zijn om die reden dan ook lid geworden. Tijdens een bestuursvergadering is het idee ontstaan om behalve de diverse trainingen die gegeven worden eens te bekijken wat wij als vereniging meer kunnen doen voor alle leden en vrijwilligers. Onze vereniging beschikt over een mooi clubhuis dat eigenlijk vaker gebruikt zou moeten worden. En waarom doen we dat niet? Eigenlijk geen idee. Iedereen is druk maar dat neemt niet weg dat wij kunnen proberen om, buiten de normale trainingen om, met enige regelmaat een gezellige avond te organiseren voor onze leden en vrijwilligers. In het verleden zijn er wel Bingo avonden georganiseerd, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Het eerste plan is om op vrijdag 12 april een quiz te houden waarin de “hondse kennis” van de aanwezigen getest wordt. Voor deze avond vragen wij aan iedereen die dit leest een team van maximaal vijf personen samen te stellen. Zij zullen een aantal vragen op honds gebied voorgeschoteld zal krijgen. Per persoon vragen wij een bijdrage van €2.00. Je kunt dit op de avond zelf betalen en wel om de volgende reden. De totale inleg van de deelnemers zal later als prijs verdeeld worden onder de eerste drie teams met het hoogste aantal punten. Voor het winnende team zal er een wisselbeker ter beschikking gesteld worden. Als ons idee voor een gezellige avond aanslaat bij de leden dan is het de bedoeling om twee keer per jaar, in het voor- en in het najaar, een dergelijke avond te organiseren en er op die manier een competitie van te maken.

Natuurlijk zijn er veel meer activiteiten te bedenken, waarbij onze hond het middelpunt van het gesprek is. Er kunnen gastsprekers uitgenodigd worden, om maar iets te noemen. En natuurlijk zou het helemaal super zijn als er vanuit de leden en alle anderen die bij onze vereniging betrokken zijn voorstellen gedaan worden over een onderwerp dat interessant zou zijn voor een dergelijke avond. Als je nu, nadat je dit gelezen hebt, een idee krijgt over een avondprogramma, laat het dan vooral weten.

De eerste avond staat gepland voor vrijdag 12 april aanstaande in ons eigen clubhuis. Het clubhuis is vanaf 19.30 uur open en wij beginnen met de quiz om 20.00 uur. Het eerste kopje koffie zal u door de vereniging aangeboden worden. Behalve de al eerder genoemde €2.00 zijn er aan de deelname geen kosten verbonden.

Wij hopen op een grote opkomst, zodat een dergelijke competitie een vaste plaats kan krijgen op de evenementen agenda van de KV Waalwijk.

Voor alle cursisten een kleine tip; als je toch op het veld staat met je hond vraag je buurvrouw- of man om mee te doen en vorm op die manier een team.

Speciaal voor dit soort avonden is er een nieuw mailadres aangemaakt. Je kunt je via het nieuwe mailadres: activiteiten@kvwaalwijk.nl aanmelden. Inschrijven is mogelijk tot 7 april.

Graag tot ziens op 12 april in het clubhuis van de KV Waalwijk, Baan 19 in Kaatsheuvel!

De activiteiten commissie