De eerste indoor agility-wedstrijd!

Aanstaande zondag 20 januari, organiseert KV Waalwijk haar eerste indoor agility-wedstrijd in Manege de Kegelaer. In de ochtend zullen de 1e graad combinaties strijden om de U-tjes en de mooie oranje-paarse KV Waalwijk rozetten. In de middag lopen de meer ervaren 2e en 3e graad combinaties, welke eveneens strijden om de U-tjes, winpunten en rozetten.

U bent van harte welkom om de aanwezige clubgenoten te komen aanmoedigen en te kijken naar een mooi staaltje hondensport. In de kantine zit u warm en kan u onder het genot van een hapje en een drankje, eerste rang kijken naar de strijdende combinaties.

Tevens is “onze” dierfysiotherapeute Anouk Blijlevens ook op de wedstrijd aanwezig is. Mogelijk kent u haar al van een lezing of van een eerdere wedstrijd. Ervaart u bewegingsproblemen bij uw hond, of wilt u uw hond voor de zekerheid laten controleren? Anouk staat van 1 tot half 6 klaar, dit tegen een kleine vergoeding van €10,-.

De wedstrijd start om 9.00 uur en zal rond 17.00 uur klaar zijn. De manege bevindt zich ca. 300 meter van ons trainingsveld, aan de Baan 48 in Kaatsheuvel.