skip to Main Content

Gehoorzaamheid 2 cursus

Duur: 8 praktijklessen en 1 examen.
Inhoud: de oefeningen uit de cursus Gehoorzaamheid 1 worden nu onder moeilijkere omstandigheden uitgevoerd. Dit betekent dat de hond blootgesteld wordt aan meer prikkels en meer afleiding, terwijl we nog steeds het gewenste gedrag van hem verwachten. Naast het los volgen, wordt ook het wisselen van links naar rechts volgen geïntroduceerd.
De cursus Gehoorzaamheid 2 wordt afgesloten met een examen. Tijdens dit examen worden hond en geleider beoordeeld op: algemene indruk, aangelijnd en/of los volgend kunnen passeren van andere honden en mensen, aangelijnd en los volgend na 1 verzoek vlot opdrachten als zit – af – wacht uitvoeren, af blijven gedurende 90 seconden op afstand van 5 meter, hier komen met afleidende prikkels, naar de plaats sturen vanaf een afstand van 3 meter, waarbij de plaats willekeurig op het veld gekozen wordt, het op commando direct loslaten en weer vastpakken van een speeltje, het op 1 verzoek gaan staan vanuit de zitpositie.
Kosten: € 52,00.

Om je in te schrijven voor de cursus heb je een lidmaatschap van KV Waalwijk nodig. Klik hier om lid te worden of log in via onderstaand formulier.

Back To Top