Hooperdag 2 juli 2017

Op 2 juli 2017 organiseert KV Waalwijk de Hooperdag. Een dag vol met workshops op verschillende niveau’s.

Onze sponsor van de Hooperdag

Voor vragen over de workshops mail naar hoopers@kvwaalwijk.nl. Het inschrijfformulier staat onderaan deze pagina.

De volgende workshops worden gehouden in de volgende tijdsblokken:

• 10.00 uur tot 12.00 uur – Workshop Hoopers Nederland / Nadac Hoopers, Mandy van Laar, kosten € 25 -vol-
  • 10.00 uur tot 12.00 uur – Workshop Beginners, Inge van Wersch en Maryke Otten, kosten € 20
  • 10.00 uur tot 12.00 uur – Snuffelmatten, kosten € 20
  • 12.00 uur tot 14.00 uur – Workshop Junioren, Leendert Wignand, kosten € 15
  • 13.00 uur tot 15.oo uur – Workshop Hoopers Nederland / Nadac Hoopers, Mandy van Laar, kosten € 25 -vol-
  • 14.00 uur tot 16.00 uur – Workshop Hoopers, Danielle van Dam, kosten € 30 -vol-

Elke deelnemer krijg twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank.

Onze cursisten van KV Waalwijk e.o. hebben voorrang op het inschrijven voor de workshops. Dat zijn er inmiddels 20. Je kunt je via het formulier inschrijven met twee honden en voor elke hond twee voorkeuren aangeven.  Het is niet toegestaan om met één hond twee workshops te volgen. De honden moeten voor alle workshops minimaal 9 maanden zijn.

VIP

Mocht je niet aan workshop mee willen doen, maar wil je wel komen kijken en zo veel te leren, dan kun je ervoor kiezen om een VIP-plek te reserveren. Voor € 8 euro ben je verzekerd van een zitplaats op een gunstige plek bij de ring. Daarnaast krijg je twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank.

Het is natuurlijk mogelijk om voor meerdere zaken je aan te melden. Mocht je jezelf inschrijven voor VIP-plaats, maar je mag meedoen aan een workshop, dan vervalt natuurlijk je aanmelding voor de VIP-plaats (als je dat wilt).

Hieronder staat een beschrijving van de diverse workshops:

Workshop Hoopers Nederland / Nadac Hoopers, Mandy van Laar

Wat zijn de verschillen in handling en bij de wedstrijden? Bij deze workshop leer je met praktijk oefeningen de verschillende stijlen van handling. Je krijgt tips en trucs om nog beter je hond te sturen.

Deze workshop wordt gegeven door Mandy van Laar (Nederlands kampioen Nadac-Hoopers en de beste hooperaar van dit moment). De workshop duurt een uur en wordt gegeven in het blok van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 14.00 uur.

De workshop is bedoeld voor mensen die al wat langer met hun hond hooperen en wedstrijden lopen of interesse hebben om wedstrijden te lopen. Per workshop 6 deelnemers.

Workshop hoopers voor beginnende honden en gevorderden, Danielle van Dam

Wat is het probleem? Wegsturen? Afstand? Houding? Danielle laat zien hoe het opgelost kan worden.

Danielle geeft al enige tijd les en is een veel gevraagd instructeur voor workshops.

De workshop is bedoeld voor combinaties die al een paar lessen hebben gehad, maar ook ervaren handlers en honden kunnen meedoen.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in het blok van 14.00 uur tot 16.00 uur. Per workshop 6 deelnemers.

Workshop beginners, Inge van Wersch en Maryke Otten

Nog nooit gehooperd? Wil je weten of jij en je hond het leuk vinden? Doe dan mee met de workshop beginners van Inge en Maryke. Inge heeft onlangs een opleiding tot hooperinstructeur gevolgd via Hoopers Nederland en Maryke is een fanatieke hooperaar. Inge en Maryke zijn veelzijdige instructeurs van KV Waalwijk e.o.

De workshop duurt minimaal een uur en wordt gegeven in het blok van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Workshop Junioren, Leendert Wignand

De jeugd heeft de toekomst. Dat is natuurlijk ook zo bij hoopers. Daarom is er een beginners workshop voor jongeren van 12-16 jaar.

Leendert geeft les bij de KV Waalwijk e.o. aan inmiddels 20 cursisten.

Workshop Snuffelmatten

Altijd al een snuffelmat willen hebben. Ga lekker aan de slag in de kantine van KV Waalwijk e.o. De workshop is inclusief materialen en je gaat met een fantastische snuffelmat naar huis.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in het blok van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in het blok van 13.oo uur tot 15.oo uur.

Inschrijven is niet meer mogelijk.