Cursus EHBO bij Honden

Deze cursus wordt gegeven door verschillende dierenartsen van Dierenkliniek de Langstraat. De algehele cursus-leiding is in handen van dierenarts Erik van der Kamp, die deze cursus al diverse malen voor onze Kynologenvereniging heeft georganiseerd.

De lessen worden gegeven in ons Clubhuis op De Baan 19 (t.o. nummer 30) te Kaatsheuvel en beginnen stipt om 20.00 uur.

Cursus data:

7 maart: les 1
14 maart: les 2
21 maart: les 3
28 maart: les 4
4 april: les 5
11 april: les 6
18 april: les 7
25 april: les 8 Verbandleer, examen en rondleiding door de kliniek.

Deze laatste avond wordt gegeven in Dierenkliniek de Langstraat, Eerste Zeine 112, 5144 AM te Waalwijk.

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. reanimatie, verbanden, botbreuken, vergiftigingen, verkeersongelukken, etc.
Opgeven voor deze cursus kan via info@kvwaalwijk.nl
Indien u belangstelling heeft voor deze cursus, wacht dan niet te lang, want bij deze cursus geldt: vol is vol! Geef bij opgave ook uw e-mail adres door, want het cursus materiaal wordt u  digitaal verstrekt om papierverspilling te voorkomen.