Van het bestuur

Afgelopen zaterdag, 25 november, heeft het bestuur op een beleidsdag uitgebreid met elkaar van gedachten gewisseld over de koers die we met de vereniging zullen moeten gaan varen om invulling te kunnen geven aan de vraag naar cursussen en inspelen op de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot de hond. Om invulling te kunnen geven aan de hiervoor genoemde vraag is het noodzakelijk om ons instructeurs corps uit te breiden. Waarbij wij vasthouden dat we alleen met gekwalificeerde instructeurs de lessen inhoud willen geven. Dit geldt zowel voor gehoorzaamheid, agility en hoopers.

Qua sporten hebben wij de navolgende data als gereserveerd:

Agility 3de graad small en medium 15 april 2018 
Hoopers 15 april 2018 
NK obedience 21 mei 2018 
Agility 1ste graad smal, medium en large 17 september 2018

Daarnaast zal in 2018 ook een clubmatch worden georganiseerd, hier zullen de jaarprijzen 2016 & 2017 worden uitgereikt. De honden die in aanmerking willen komen voor de jaarprijs moeten worden ingeschreven voor de show en de eigenaar is of wordt lid van K.V.Waalwijk .
Met de ringtraining is ons doel om de handlers zo te faciliteren en te instrueren dat zij in staat zijn om op clubmatches en tentoonstellingen het maximale uit hun hond te halen.

Het bestuur .